top of page

De Heemsteedse Organizer
Professional Organizer
expert in rust, ruimte en orde


 

Mijn diensten

Is jouw doel een opgeruimd huis of een overzichtelijke-thuis-werkomgeving? Kan je hulp gebruiken bij het maken van keuzes over spullen en tijd?

Ik help je graag om weer overzicht te krijgen. Dit doe ik op een praktische manier die bij jou past. Hierdoor kan je optimaal genieten van wat voor jou belangrijk is. 

 

Ben je woonachtig in Bloemendaal?

 

Ik begeleid, denk mee en adviseer in deze situaties en ga samen met jou aan de slag, door:

  • Het ordenen/slim inrichten van je woonkamer, zolder, kelder, garage, kledingkasten etc. Wat kan weg en wat wil je houden? 

  • De organisatie van je huishouden efficiënter maken, zodat je meer tijd overhoudt;

  • Gestructureerd opruimen, zodat het opgeruimd blijft​

Verkoopklaar maken van je woning

Ben je van plan je woning te verkopen of staat het al een tijdje te koop in Bloemendaal? Een mooi opgeruimd huis draagt bij aan de verkoop. Ik als professional organizer/opruimcoach kan je helpen je woning zo goed mogelijk te presenteren tijdens bezichtigingen.

 
 

Image by Brett Jordan
About

Over mij

Ik ben Dominique Wijnberg, gediplomeerd professional organizer. Ik woon samen met mijn partner en 3 jonge kinderen in Heemstede. Na 11 jaar in de luchtvaart te hebben gewerkt, werd het tijd om mijn droom na te jagen. Ik heb de opleiding Professional Organizer afgerond en ben vervolgens mijn eigen onderneming begonnen. Rust, ruimte en overzicht zijn essentieel in mijn leven! Ik word er heel blij van, het geeft rust óók in mijn hoofd én ik vind het oprecht leuk om te doen! Nu ik zelf een druk gezin heb, weet ik hoe belangrijk het is om rust, ruimte en overzicht te bewaren. Daarom wil ik andere mensen ook graag helpen bij het creëren hiervan. Ik kijk er naar uit om je hierbij te helpen in Bloemendaal!
 

Professional Organizer, Opruimcoach, De Heemsteedse Organizer
Wardrobe with stylish female clothes.jpg

Reviews

“Door jouw enthousiasme ben ik helemaal geïnspireerd geraakt om hiermee verder te gaan”

Birgit, Heemstede

Testimonials
Contact
bottom of page