top of page

De Heemsteedse Organizer
expert in rust, ruimte en orde

 

Mijn diensten

Tegenwoordig hebben we allemaal steeds meer spullen en minder tijd. 

Het is dan makkelijk om het overzicht en de structuur kwijt te raken, waardoor je dingen niet meer vindt of zelfs niet meer weet dat je ze hebt. Erger je je hieraan of geeft het stress? 

Orde en overzicht zijn hiervoor de oplossing, maar hoe krijg je dat voor elkaar? 

Ben je woonachtig in de omgeving van Abcoude?

 

Ik begeleid, denk mee en adviseer in deze situaties en ga samen met jou aan de slag, door:

  • het ordenen/slim inrichten van je woonkamer, zolder, kelder, garage, kledingkasten etc. Wat kan weg en wat wil je houden?

  • de organisatie van je huishouden efficiënter maken, zodat je meer tijd overhoudt;

  • gestructureerd opruimen, zodat het opgeruimd blijft

Verkoopklaar maken van je woning

Ben je van plan je woning te verkopen of staat het al een tijdje te koop in Abcoude? Een mooi opgeruimd huis draagt bij aan de verkoop. Ik kan je helpen je woning zo goed mogelijk in te richten met je eigen spullen voordat de fotograaf langskomt of voordat er bezichtigingen plaatsvinden in Abcoude. 

 

 
 

Image by Brett Jordan
About

Over mij

Ik ben Dominique van der Kluft, professional organizer. Ik woon samen met mijn partner en 3 jonge kinderen in Heemstede. Na 11 jaar in de luchtvaart te hebben gewerkt, werd het tijd om mijn droom na te jagen. Ik heb de opleiding Professional Organizer afgerond en ben vervolgens mijn eigen onderneming begonnen. Rust, ruimte en overzicht zijn essentieel in mijn leven! Ik word er heel blij van, het geeft rust óók in mijn hoofd én ik vind het oprecht leuk om te doen! Nu ik zelf een druk gezin heb, weet ik hoe belangrijk het is om rust, ruimte en overzicht te bewaren. Daarom wil ik andere mensen ook graag helpen bij het creëren hiervan. Ik kijk er naar uit om je hierbij te helpen in Abcoude!
 

DeHeemsteedseOrganizer.jpg
Wardrobe with stylish female clothes.jpg

Reviews

“Door jouw enthousiasme ben ik helemaal geïnspireerd geraakt om hiermee verder te gaan”

Birgit, Heemstede

Testimonials
Contact
bottom of page